Ostoskori 0

Toimitus ja palautus

Toimitus

Toimitamme tuotteemme Postin välityksellä. Postimaksu on kiinteä 5€. Paketin kulkua voi seurata pakettikoodin avulla Postin sivuilla. Toimitusaika on noin 4 arkipäivää.

Maksutavat

Verkkokaupassa voi maksaa kaikilla yleisimillä pankki- ja luottokorteilla. Maksun käsittelijänä toimii Stripe. Myös bitcoineilla voi maksaa BitPayn kautta.

Verkkokauppa-alustasta johtuen maksuprosessi on valitettavasti vain englanniksi. Jos sinulla on asiasta mitään kysyttävää, otathan yhteyttä. Voimme järjestää maksun esimerkiksi tavallisella tilisiirrolla. Sähköpostiosoitteemme on hello@blueicejewellery.com.

Palautus

Tuottemme voi palauttaa 30 päivän kuluessa paketin saapumisesta. Tämän jälkeen emme valitettavasti voi hyväksyä palautuksia. Ale-tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja samassa kunnossa kuin saapuessaan. Lähetäthän tuotteen alkuperäisessä pakkauksessaan ja liitäthän mukaan kopion kuitista. Sinun täytyy lähettää palautuspaketti omalla kustannuksellasi.

Arvioituamme tuotteen kunnon, otamme sinuun yhteyttä ja palautamme hinnan kokonaan tai osittain samalle maksukortille, jota ostettaessa käytettiin.

Palautusosoite:
Blue Ice Jewellery
Kummunmäentie 52
41160 Tikkakoski

Yhteystiedot

Voit olla meihin yhteydessä missä tahansa kysymyksissä sähköpostitse: hello@blueicejewellery.com